shaneco art 57

שיין חושפת: מגמות התכשיטים המובילות ב-2015

עגילי חישוק עם יהלומים, צמידי טניס, וטבעות עם שלוש אבני חן – אלו המגמות ששלטו בשוק התכשיטים ב-2015, כך על פי שיין ושות' (Shane Co), רשת התכשיטים בבעלות משפחתית הגדולה ביותר בארה"ב. המגמות המובילות באופנת תכשיטי היהלומים לשנה שתסתיים בקרוב התבססו על מגמות ו-Wish Lists (רשימת משאלות), הן בחנויות הפיזיות והן בחנות המקוונת.

כך למשל, עגילי חישוק עם יהלומים של שיין נענדו השנה על ידי סופיה ורגרה (Sofia Vergara), קים קרדשיאן (Kim Kardashian), וביונסה (Beyonce). לקוחות שביקרו בשנה החולפת בשיין אהבו גם עגילי יהלומים, ולדברי החברה אף היוו את אחד הפריטים החביבים על נשים בהריון.

הלהיט הגדול ביותר של השנה הוא טבעות עם שלושה יהלומים, ומגמה בולטת נוספת הייתה צמידי טניס משובצים יהלומים, אשר נענדו השנה על ידי ג'ניפר אניסטון (Jennifer Aniston), ויקטוריה בקהאם (Victoria Beckham), ובתאני פרנקל (Bethenny Frankel).

כתבות נוספות בנושא

חדשות הענף

דילוג לתוכן