forevermark art 15

פוראברמארק חוזר לשבוע האופנה של ניו יורק עם המעצב מוהאפטרה

תכשיטיני פוראברמארק (Forevermark) מהודו חברו למעצב ההודי-אמריקאי ביבהו מוהאפטרה (Mohapatra Bibhu), להצגת קולקציית הסתיו החדשה שלו בשבוע האופנה של ניו יורק, כך על פי ההודעה לעיתונות שפרסמה החברה.

"פוראברמארק חברה שוב לביבהו לטובת שבוע האופנה בניו יורק. אנו גאים להביא את מיטב האופנה והיהלומים גם יחד; עם האסתטיקה של ביבהו שתועבר דרך ההבטחה של פוראברמארק ליהלומים יפים, נדירים, וממקור אחראי״, אמר נשיא פוראברמרק הודו, סאצ'ין ג'אין (Sachin Jain).

"בחרתי לעטר את דגמי תצוגת אופנת הסתיו 2016 עם האקססוריז של פוראברמארק, בגלל היופי הנדיר הטבוע ביהלומים של המותג. מספר תכשיטי יהלומים מדהימים נשלחו לניו יורק מפוראברמארק הודו, בצירוף כמה פריטים מאוסף השטיח האדום של המותג. הסגנון המצועצע של התכשיטים מתאים באופן מושלם לנושא הקולקצייה שלי. כמו כן, יהלומי פוראברמארק מגיעים ממקור אחראי, ונושא זה חשוב לי מאוד״, אמר מוהאפטרה והדגיש, כי תכשיטי היהלומים של פוראברמארק הביאו ״נופך של יופי נצחי לקולקצייה״, שעוצבה בהשראת קיסרית סין האחרונה צישי (CiXi).

כתבות נוספות בנושא

דילוג לתוכן