חברת התכשיטים האמריקאית שיין ושות׳ (Shane Co), שנמצאת בבעלות משפחתית, חשפה שלושה רעיונות מהנים להצעות נישואים עבור מי שמתכננים להציג את השאלה ביום הצעות הנישואים הלאומי בארה״ב, המצוין ב-20 במרץ.
הרעיון הראשון הוא להציע במקום שבו אחד מבני הזוג אמר לראשונה ״אני אוהב אותך״ לשני, מסביר מייסד ומנכ״ל החברה, טום שיין (Tom Shane). הרעיון השני הוא לכלול ילדים בהצעת הנישואים, ואילו השלישי מציע להיות יצירתיים בעת הצעת הנישואים. שיין נתן דוגמה ליצירתיות: להציע נישואים בגן חיות, בעזרת פיל שמצייר שלט צבעוני עליו נכתב ״התינשאי לי?״.
״זוגות מתארסים בכל יום בשנה, אבל יש משהו מיוחד יותר בהצעה ביום זה, שהוא גם היום הראשון של האביב. אביב עוסק בהתחלות חדשות, ואני לא יכול לדמיין יום טוב עבור זוגות שרוצים להתחיל את חייהם המשותפים, או רוצים להתחייב זה לזה לנצח, להפתיע את בן הזוג עם טבעת אירוסין או טבעת יהלומים כסמל לאהבתם״, הסביר שיין.








