מולי סימס

סלבריטאית השבוע: מולי סימס

מולי סימס (Molly Sims), ילידת קנטאקי שבארצות הברית, מככבת בקמפיינים של שאנל (Chanel), אולד נייבי (Old Navy) וקאבר גירל (Cover Girl), מהיום שברחה מלימודי משפטים באוניברסיטת ונדרבילט (Vanderbilt), והפכה לדוגמנית על אמריקנית. נוסף על קריירת הדוגמנות שלה, היא הופיעה בסדרה 'לאס וגאס' (Las Vegas) וכן במספר סרטים, כולל 'סטארסקי והאץ" (Starsky & Hutch).

 

כדוגמנית בגדי הים של 'ספורטס אילוסטרייטד' (Sports Illustrated), סימס הקפיאה מבטם של לא מעט גברים על סט הצילומים. במהדורת בגדי הים של שנת 2006, היא משכה הרבה תשומת לב לא בשל הקימורים שבגופה, אלא במה שכיסה אותם: ביקיני העשוי יהלומים בשווי 30 מיליון דולר, שעוצב על-ידי סוזן רוזן (Susan Rosen). הביקיני המינימליסטי, עשוי מיהלומי שטיינמץ (Steinmetz) באיכות D ללא פגמים ובמשקל 150 קרט, כולל חלק מן האבנים הנדירות בעולם, כולל יהלום בעיצוב אגס במשקל 51 קרט ויהלום בחיתוך אמרלד במשקל 30 קרט.

 

סימס ידועה בכך, שעונדת שרשרת משובצת יהלומים מלוטשים, מתנה שקיבלה מבעלה ביום חתונתם בספטמבר האחרון. הזוג מצפה לתינוק, הודיעה סימס בינואר.

כתבות נוספות בנושא

חדשות הענף

דילוג לתוכן