sarine1

שרין חוזרת לרווחיות בזכות התחזקות ייצור היהלומים

קבוצת טכנולוגיית היהלומים ואבני החן, שרין טכנולוגיות, רשמה ברבעון האחרון של 2015 הכנסות של 12.4 מיליון דולר, למרות הסביבה המאתגרת של השנה החולפת, שבה נרשמה ירידה משמעותית בפעילויות ייצור היהלומים.

אף כי מדובר בסכום נמוך מההכנסות בהיקף 18.3 מיליון דולר, שעליהן דיווחה שרין ברבעון המקביל ב-2014, הרי שמדובר בשיפור של 31% לעומת הכנסות של 9.5 מיליון דולר ברבעון השלישי של 2015, כפי שצוין בהודעה לעיתונות של שרין.

"ברור שהתעשייה עברה את שיא המשבר. יצרנים אמנם חוששים מאוד מהיחלשות הביקוש בשוק הסיני, אולם אנו רואים מספרי שיא של יהלומים הנסרקים על ידי מערכות מיפוי התכלילים שלנו, וכבר קיבלנו בחודשיים הראשונים של 2016 הזמנות בהיקף הזהה לכלל העסקים שעשינו ברבעון הרביעי של 2015. להוציא התפתחויות בלתי צפויות, אנו צופים כי פעילויות הייצור באמצע הערוץ ימשיכו להשתפר במהלך השנה", אמר עוזי לב עמי, מנכ"ל קבוצת שרין.

כתבות נוספות בנושא

דילוג לתוכן