guitar art 89

בזל-וורלד: שיא גינס חדש לגיטרה מצופה סוורובסקי וזירקוניות

גיטרת בס ששובצה ידנית ב-16,033 אבני חן וזירקוניות של סוורובסקי, נחשפה בתערוכת בזל-וורלד (BaselWorld) וזכתה בשיא גינס עבור ״הכי הרבה עיטורים על גיטרה״.

 

יצירת האמנות הראוותנית בעלת הכותרת ״מעגלי החיים״ (Circles of Life), עוצבה בשיתוף אליס טרין (Alice Trinh), מנהלת מוצר בתכשיטי אהרון שום (Aaron Shum Jewelry), והכוכב ההוליוודי ג׳רמיין ג׳קסון (Jermaine Jackson), אשר ערך באירוע מופע של מוזיקה חיה.

 

״מוזיקה, כמו תכשיטים, מאחדים אותנו ויש להם את היכולות להפיץ אהבה ושמחה. הבה לא נשכח את כוחם״, אמר ג׳קסון הזמר, נגן הגיטרה, המלחין והחבר בלהקת חמישיית ג׳קסון (The Jackson 5).

 

״בשנה שעברה הפכנו רעיון דמיוני ליצירת מופת מופלאה משובצת ב-400 קרט יהלומים של קורונט (Coronet), שזכתה בשיא גינס לגיטרה בעלת הערך הגבוה ביותר. שמחנו על ההישג. עם זאת, שום דבר לא יעצור אותנו בדרך להישגים רבים נוספים״, אמר אהרון שום (Aaron Shum), מייסד קורונט ונשיא תכשיטי אהרון שום.

 

האירוע החגיגי התקיים במקביל להשקת אוסף תכשיטי היוקרה של ג׳רמיין ג׳קסון. הקולקציה, שיתוף פעולה בין ג׳קסון לתכשיטי אהרון שום, מציגה שלושה שלושה אוספים שונים במקביל: תכשיטי יהלומים במוטיב האיסלאם; תכשיטי ג׳רמי ג׳קסון הכוללים תכשיטים נהדרים; ושעונים כפולי פנים שובבים המוקדשים לחגיגות 50 השנה של הג׳קסונים.

כתבות נוספות בנושא

חדשות הענף

דילוג לתוכן