antique art 48

בזכות הרשת: נמצא פשרו של החפץ המוזהב מבית הקברות הירושלמי

יממה לאחר שרשות העתיקות הפיצה ברחבי הרשת את תמונתו של חפץ מוזהב עתיק שנחשף בבית הקברות הירושלמי, נפתרה התעלומה. על פי ההודעה לעיתונות של הרשות עולה, כי ככל הנראה, מדובר בחפץ מיסטי, המשמש ל"הגנה אנרגטית" ומשווק בגרמניה.

 

מאז שעות הבוקר אתמול (ג") זרמו אל רשות העתיקות מאות תגובות, ובין ההצעות לפרשו של החפץ היו: מכשיר להזרעת בהמות, כלי לרידוד בצק, חלקים של מכונות תעשייתיות, שעונים, חפץ עיסוי, וחפצים הקשורים בפולחן בבית המקדש.

 

את התשובה חשף הגולש מיכה ברק מאיטליה, שזיהה את החפץ ככזה שמבקש לספק "הגנה אנרגטית" ומיועד לשמש נטורופתים ואנשי ריפוי אנרגטי. החפץ, המיוצר ע"י חברה גרמנית, נקרא "מקרן איזיס" (Isis Beamer) על שם האלה המצרית איזיס, אשר שימשה במיתולוגיה המצרית כאלת הרפואה, הקסם והטבע.

 

התעלומה המרכזית אמנם נפתרה, אך כעת מקווים ברשות העתיקות, שהאחראים להחבאת החפץ בבית הקברות יצרו עימה קשר, ויספרו מדוע הוטמן במבנה העתיק, ולמי משוכני העפר הם ביקשו להעניק אנרגיה חיובית.

כתבות נוספות בנושא

חדשות הענף

דילוג לתוכן