תערוכת התכשיטים והיהלומים הראשונה לשנת 2017 נפתחה היום (שני, 28 בפברואר) בהונג קונג. בביתן הענפי הישראלי מציגות השנה יותר מ-80 חברות. טקס הפתיחה של התערוכה יתקיים היום בשעה 15:00 (שעון הונג קונג).
את התערוכה מארגן מכון הייצוא של הונג קונג, HKTDC. כפי שנהוג בשנים האחרונות, תערוכת היהלומים, אבני החן והפנינים הבינלאומית מופרדת מתערוכת התכשיטים הבינלאומית: תערוכת היהלומים מתקיימת במתחם התערוכות AWE, הסמוך לשדה התעופה של הונג קונג, ואילו תערוכת התכשיטים, שתיפתח מחרתיים, ביום חמישי ה-2 במרץ, תיערך במרכז התערוכות CEC הממוקם בעיר עצמה.
תעשיית היהלומים הישראלית מציגה זו הפעם השנייה בתערוכה בהונג קונג את פלטפורמת המסחר Get Diamonds, המאפשרת לקניינים לחפש פריטים באופן ממוחשב במלאי היהלומים של החברות הישראליות, ללא כל עלות. החידוש השנה הוא כי בנוסף לחיפוש הכללי, מערכת Get Diamonds מאפשרת לקונים לחפש במלאי היהלומים של החברות המציגות בתערוכה עצמה.
אנו שמחים לראות את הביתן הישראלי מלא במבקרים ואת נציגינו עסוקים ועובדים, ומאחלים לכולם תערוכה מוצלחת ושנת עבודה פורייה.







