mid diamonds3 art 26

מה צרכנים מצפים שקמעונאים ידעו על יהלומים?

״מה צרכנים מצפים שקמעונאים ידעו על יהלומים״ (What consumers expect retailers to know about diamonds) היא כותרת הסמינר שתערוך קרן World Diamond Mark במהלך תערוכת VICENZAORO, שתתקיים ב-22-27 בינואר.

 

יעקב אלמור, מנהל התקשורת העולמית של הקרן, ינחה את הסמינר, שיאתגר את הנוכחים עם שאלות של צרכנים על אודות יהלומים, שקמעונאים לא תמיד יודעים להשיב עליהן. ״ההתפתחויות האחרונות בעסקי היהלומים המלוטשים היו מהירות ומסעירות, ומרבית הקמעונאים מתקשים לעמוד בקצב המידע״, אמר אלמור והוסיף, ״לעיתים קרובות, רוב המידע שמגיע אליהם חלקי!״

 

לדבריו, ״הצרכנים מצוידים בדרך כלל במידע שהם ׳מטיחים׳ בקמעונאי, ומצפים ממנו או ממנה לקבל את התשובות הרלוונטיות על נושאים כמו תמחור, מקורם של היהלומים, טיפולים ולאחרונה גם יהלומים סינתטיים. בסמינר ננסה להפיג חלק מהבלבול ולהבהיר איזה ידע הכרחי וחשוב מכך – היכן למצוא מידע סמכותי ולשתפו בקלות ועד כמה הוא אמין״.

כתבות נוספות בנושא

חדשות הענף

דילוג לתוכן