האסיפה הכללית השנתית ה-66 במספר של בורסת היהלומים הישראלית תתקיים היום (ג') אחר הצהריים (15.12.15) באולם בורסת היהלומים. אסיפה זו, תהיה האחרונה בראשותו של נשיא הבורסה המכהן שמואל שניצר, המסיים את תקופת כהונתו כנשיא בורסת היהלומים.
אסיפה כללית של חברי הבורסה, במיוחד בתקופת בחירות, מושכת תמיד קהל רב. בבורסה מצפים לבואם של רבים, שיגלו עניין בדברי הנשיא הפורש ובדברי חברי ההנהלה והמועמדים הרבים המבקשים את אמון הציבור.
מחר יתקיימו הבחירות לנשיאות הבורסה ובמקביל בחירות להנהלת הבורסה, בחירות לוועדת הביקורת ולדירקטוריון מפעלי הבורסה.
לתפקיד נשיא בורסת היהלומים מתמודדים בבחירות הנוכחיות שני מועמדים: ארנון יובל ויורם דבש. על 16 המקומות בהנהלת הבורסה מתמודדים 32 חברים, בהם פנים חדשות בפעילות הציבורית בבורסה.
על סדר היום של האסיפה:
דו"ח מעשי של הנהלת הבורסה
מינוי רואה חשבון לחברה
עדכון מינוי חברי חבר הבוררים
שינוי תקנון לאישרו האסיפה הכללית
דו"ח ועדת ביקורת ועוד.
הבחירות המתוכננות למחר יתקיימו תחת פיקוחה הקפדני של ועדת הבחירות שהוקמה במיוחד לצורך זה. ועדת הבחירות היא בעלת סמכויות נרחבות המעוגנות בתקנות הבורסה, ותפקידה המרכזי הוא לדאוג לכך שהבחירות יתקיימו בצורה הוגנת ותקינה.
לרשימת המתמודדים המלאה
בהצלחה למתמודדים.
מאת: איריס הורטמן








