תקציב חיפושי היהלומים של דה בירס (De Beers) ישמור על יציבות ב-2017 ויסתכם ב-35 מיליון דולר, כך דווח ב-IDEX Online. על פי הדיווח, החברה תיעזר בטכנולוגיה חדשה כדי לשפר את שיעור תגליות היהלומים בפעילות החיפושים.
על פי הדיווח ב-IDEX Online, דה בירס מסרה לרויטרס כי "ההוצאות שלנו על חיפושים השנה יהיו דומות לשנה שעברה, ויסתכמו בכ-35 מיליון דולר". בין השנים 2000 ו-2013, השקיעה התעשייה כ-7 מיליארד דולר בחיפושי יהלומים.
בסוף ינואר, דיווחה דה בירס על תוצאות חזקות בסייט הראשון של 2017. מכירת הגלם הראשונה של השנה לבעלי סייט הסתכמה ב-720 מיליון דולר – לעומת 470 מיליון דולר ו-494 מיליון דולר בשני הסייטים האחרונים של 2016.
דה בירס דיווחה על ביקוש טוב, "עם כניסת התעשייה לתקופה שבאופן מסורתי מציגה את הביקוש החזק ביותר ליהלומי גלם". כך דווח.











