תאגיד היהלומים סטרונווי (Stornoway Diamond Corporation) פרסם את תוצאותיו הכספיות לרבעון השני שהסתיים ב-30 ביוני לפיהן, עמד הרווח הנקי של החברה על 5.7 מיליון דולר, לעומת הפסד נקי בגובה 9.7 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.
מדיווח שפורסם ב-IDEX Online עולה, כי העבודות בפרויקט הדגל של התאגיד, מכרה היהלומים רנארד (Renard) מקדימות את לוח הזמנים והשלמתן עומדת כיום על 97.4%, לעומת צפי של 95.2% לשלב זה. לדברי החברה, עיבוד העפרה במפעל החל ב-15 ביולי.
״הבנייה במכרה היהלומים רנארד הושלמה ברובה, והחל עיבוד עפרה במפעל עיבוד היהלומים. כל זה הושג בלוח הזמנים והתקציב המתוכנן״, אמר נשיא ומנכ״ל סטרונווי, מאט מנסון (Matt Manson). ״אנחנו מתכננים לקבוע את מכירת היהלומים הראשונה בכפוף להתקדמות שתושג בחודשים הקרובים״, הוסיף.







