חברת הכרייה דיאמקור (Diamcor Mining) מכרה 13,384.72 קרט יהלומי גלם ממכרה קרון-אנדורה (Krone-Endora) בפרויקט ונשיה (Venetia) בדרום אפריקה בעבור 1,905,978.44 דולר.
מההודעה לעיתונות של החברה עולה, כי כל היהלומים נמכרו במסגרת מכרזי הרבעון הפיסקלי הראשון של השנה, שהסתיים ב-30 ביוני, 2016. המחיר הממוצע לקרט במכרזים עמד על 142.40 דולר, העולה בקנה אחד עם ציפיות החברה ומשקף את החולשה במחירים בקטגוריות מסויימים של יהלומי גלם במהלך התקופה.
חברת הכריה דיאמקור הקימה ברית אסטרטגית ארוכת טווח המעניקה את זכות הסירוב הראשונה לטיפאני ושות׳ קנדה, חברת-בת של טיפאני ניו יורק. על פי ההסכם בין הצדדים, טיפאני קנדה היא בעלת הזכות הראשונה לרכישת 100% מתפוקת הגלם העתידית בקרון-אנדורה, והמחירים יקבעו בין הצדדים על בסיס קבוע.







