רנדי צוקרברג (Randi Zuckerberg), לשעבר מנכ״לית פיתוח שווקים ודוברת הרשת החברתית פייסבוק ואחותו של המייסד, מארק צוקרברג, תעמוד בראש הפגישה השנתית של אגודת התכשיטניות (Women's Jewelry Association), כך דווח ב-IDEX Online.
צוקרברג, העומדת בראש חברת התקשורת Zuckerberg Media והעורכת של Dot Complicated, תדבר על ״איך להיות אישה תלת מימדית בעידן הדיגיטלי״ (how to be a three-dimensional woman in today's digital age). נאומה של צוקרבג יערך במסגרת מושב ״Finding the Balance״ ב-10 במרץ.
כנס WJA 2016 יתמקד באופן שבו התנהגות צרכנים וטכנולוגיות משנים את הדרך בה מתבצעות רכישות תכשיטים הן באופן מקוון והן בחנויות פיזיות.
האגודה האמריקאית מוקדשת לסיוע לנשים בתעשיות התכשיטים והשעונים בקידום ופיתוח מקצועי דרך רישות, חינוך, פיתוח מנהיגות ומתן שירותי חברות.
חברות ה-WJA מייצגות את כלל ההיבטים של תעשיית השעונים והתכשיטים בלמעלה מ-20 סניפים ברחבי ארה״ב והעולם. בין החברות נמצאות נשים (אך גם גברים) מעצבות, יצרניות, קמעונאיות, נשות תקשורת ונשים העובדות במגוון רחב של ארגונים המשרתים תעשיות אלו.








